Το βράδυ της Μ. Παρασκευής την ώρα περίπου της εξόδου του Επιταφίου εκοιμήθη στην εντατική του Ευαγγελισμού ο φίλος και αδερφός μας Κώστας Μιχελιδάκης.
Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Άγ. Γεώργιο Αργυρούπολης την Τρίτη 30 Απριλίου στις 12:00 και η ταφή έγινε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσία πλήθους μελών και φίλων της ΧΔ όχι μόνον από την Αθήνα, αλλά και από την επαρχία που ήλθαν να δώσουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Ο Κώστας Μιχελιδάκης, παλαιό στέλεχος της, νεολαίας της ΧΔ,  ΕΧΟΝ Θεσσαλονίκης και της Χριστιανοσοσιαλιστικής Σπουδαστικής Κίνησης στη συμπρωτεύουσα, διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του και τη δραστηριότητά του στο φοιτητικό κίνημα.
Μετά το πέρας των σπουδών του σταδιοδρόμησε ως ψυχίατρος. Ήταν πάντα παρών στη δραστηριότητα της Χ.Δ. ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αδιακόπως από το 1979 και στα Συνέδρια. Μέχρι και στο Η’  Συνέδριο του 2015 είχε εκλεγεί στην Κ.Ε..
Με την μαχητικότητα που τον πάντοτε τον διέκρινε, ο Κώστας υπέμεινε καρτερικά και αγωνίστηκε για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας, που για πολλούς μήνες τον καθήλωσαν στο σπίτι του.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Ελένη, στα παιδιά του και στους υπόλοιπους συγγενείς. Ο Θεός ας τον αναπαύει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>