Όπως έχουμε ήδη αναρτήσει, ο επίτιμος Πρόεδρος και ιστορικό στέλεχος της Χριστιανικής Δημοκρατίας και της “Χριστιανικής” αδ. Μανώλης Μηλιαράκης προσβλήθηκε από “κορωναϊό”.

Δυστυχώς, η νοσηλεία του συνεχίζεται, από τις 14 Δεκεμβρίου, με διασωλήνωση, λόγω του συνεχιζόμενου χαμηλού ποσοστού οξυγόνου που προκλήθηκε από πνευμονία. Με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του, έχει μεταχθεί από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» της Νέας Ιωνίας όπου αρχικά είχε εισαχθεί, στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.
Η κατάστασή του έκτοτε παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή και κανένα άλλο ζωτικό όργανο δεν έχει πληγεί.

Από το περασμένο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση στο αναπνευστικό και από την περασμένη Τρίτη, μικρά σημάδια βελτίωσης στη λειτουργία των πνευμόνων, όπως ενημερώνουν οι θεράποντες γιατροί του.

Η βελτίωση αυτή, στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της λειτουργίας των πνευμόνων και  του αναπνευστικού συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά και καθημερινά αυξάνει τις ελπίδες ότι ο αδ. Μανώλης θα βγει νικητής.

Ο αδελφός Μανώλης εξακολουθεί να χρειάζεται τις προσευχές όλων μας, όπως ο ίδιος ζήτησε στην αρχή της δοκιμασίας της υγείας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>