• ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15.11.2021 στις 7.30 μ.μ. η διαδικτυακή εκδήλωση της εφημερίδας  “Χριστιανική” με θέμα “Το αδιέξοδο του “Συμφώνου Σταθερότητας” και της Ευρωζώνης”. Δείτε εδώ το βίντεο. 
Ομιλητές:
Παύλος Δερμενάκης, συντάκτης του “Δρόμου της Αριστεράς”
Γιώργος-Νεκτάριος Παναγιωτίδης, συνεργάτης της “Χριστιανικής”
Συντόνισε ο Γιάννης Ζερβός για τη “Χριστιανική”

Η επαναφορά σε ισχύ του λεγόμενου “Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης” το 2023, μαζί με το βάρος των μνημονιακών δεσμεύσεων, θα σημάνει νέα επαχθή πολιτική λιτότητας και εξαθλίωσης όλο και μεγαλύτερων στρωμάτων του ελληνικού λαού, ενώ ξεπουλιούνται και υποθηκεύονται τα “ασημικά” της χώρας: ΔΕΗ, ΟΣΕ, λιμάνια, αεροδρόμια… Είναι κατεπείγουσα προτεραιότητα η δημιουργία κινήματος αντίστασης με αίτημα την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη διαγραφή του επαχθούς μέρους του χρέους. Να χαραχθεί μια υπεύθυνη εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στην καταστρεπτική πολιτική που επιβάλλεται από τη γερμανοκρατούμενη ΕΕ και υπηρετεί το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα.
Αυτά τονίστηκαν στη διαδικτυακή εκδήλωση της εφημερίδας “Χριστιανική” με θέμα “Το αδιέξοδο του “Συμφώνου Σταθερότητας” και της Ευρωζώνης” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15.11.2021 στις 7.30 μ.μ. η Το βίντεο είναι αναρτημένο στο κανάλι της “Χριστιανικής” στο youtube. O σύνδεσμος στη συνημμένη ανάρτηση.
Ομιλητές:
Παύλος Δερμενάκης, συντάκτης του “Δρόμου της Αριστεράς”
Γιώργος-Νεκτάριος Παναγιωτίδης, συνεργάτης της “Χριστιανικής”
Συντόνισε ο Γιάννης Ζερβός για τη “Χριστιανική”

Το “Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης”, εφαρμοστική συμφωνία της συνθήκης του Μάαστριχτ, υπέρτατο δόγμα των λογιστών των Βρυξελλών και εργαλείο επιβολής καταθλιπτικής λιτότητας αμφισβητείται και από τους πιο φανατικούς Ευρωπαϊστές. Η ισχύς του έχει ανασταλεί λόγω του “κορωναϊού”. Η κατάργησή του από πολιτικό αίτημα γίνεται αναγκαιότητα στη βάση της κοινής λογικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>