Ταχύτατα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο το φοιτητικό κίνημα διαμαρτυρίας ενάντια στήν ισραηλινή επιδρομή και στη γενοκτονία των Παλαιστινίων της Γάζας, ιδίως στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, βασικού συμμάχου του Ισραήλ και ορμητηρίου των πιο ισχυρών φιλοσιωνιστικών “λόμπι” στον κόσμο. Οι φοιτητές στρέφονται ενάντια στην προκλητική διγλωσσία της κυβέρνησης Μπάιντεν, που ενώ εμφανίζεται να καταδικάζει τη συνέχιση της ισραηλινής επιδρομής, εξακολουθεί να το ενισχύει οικονομικά και με εξοπλιαμούς που του επιτρέπουν να συνεχίζει τον πόλεμο.

Εκατοντάδες είναι οι συλλήψεις φοιτητών που διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης, αφού οι ιθύνοντες των ΗΠΑ ελπίζουν να πετύχουν με την καταστολή να εξουδετερώσουν το κίνημα, που ογκώνεται όλο και περισσότερο. 

΄Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε η ορθότητα της άποψης ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, αφού τα ψέμματα της φιλοσιωνιστικής προπαγάνδας δεν μπορούν πια να συγκαλύψουν την αλήθεια. Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας συνιστά πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατ’ εξακολούθηση. Κι αυτό κινητοποιεί τους νέους όλου του κόσμου, όπως είχε γίνει με τον βρώμικο πόλεμο του Βιετνάμ στη δεκαετία του 60.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>