“Σε μια ζεστή βραδιά στα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ” και του πολιτικού κινήματος της “Χ. Δ.” κόπηκε η βασιλόπιτα και παρουσιάστηκαν τα “ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΎ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες κι όσους τη συγκρότησαν, αλλά και αγκάλιασαν και τίμησαν το πόνημα μου. Ιδιαιτέρως όμως τον Γιάννη Ζερβό, τον Κώστα Μπλάθρα και τον Νίκο Βασιλόπουλο που αποκωδικοποίησαν το περιεχόμενο του βιβλίου και είπαν τόσα καλά λόγια για τον συγγραφέα. Ομοίως δε και τον παπα Χρίστο Χριστοδούλου που ευλόγησε και συνέδεσε τη βασιλόπιτα με το Σώμα και τον Συλλογικό Άνθρωπο βάζοντας ως κέντρο τον Θεάνθρωπο Ιησού. Τέλος θα ευχαριστήσω τον αγαπητό εκδότη Γιώργο Χατζηιακωβου, αλλά και φίλο από τα φοιτητικά χρόνια, για την ευκαιρία συνεύρεσης και μετά την εκδήλωση.”

Ανάρτηση του Παναγιώτη Μπούρδαλα [φωτο] στο facebook, λίγο μετά την εκδήλωση.

Και εμείς τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια και την παρουσία του, η οποία μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, έγινε αφορμή γόνιμης συζήτησης και προβληματισμού. Αφού σε μία κοινωνία όπου προβάλλεται ως πρότυπο η υλιστική χρησιμοθηρία και επιβάλλεται η ατομοκρατία, ο συλλογικός άνθρωπος είναι το ζητούμενο. 

Το βιβλίο διατίθεται και από τα γραφεία της Χ.Δ..   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>