Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδρομητές της εφημερίδας μας, οι οποίοι στηρίζουν την έκδοση και κυκλοφορία της. Χρηματοδότες μεγάλους ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε σκοπεύουμε να αποκτήσουμε, στο βαθμό που τούτο θα επιφέρει εξάρτηση και αλλοίωση της ελεύθερης και αδέσμευτης φωνής της «Χριστιανικής», η οποία στις 17 του περασμένου Μαΐου, έκλεισε τα 66 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας.
Ταυτόχρονα, βρισκόμαστε στην ανάγκη να ενημερώσουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές ότι τα χρέη από παλαιότερες συνδρομές ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ συνολικά. Η εκκρεμότητα αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και δυσκολεύει την απρόσκοπτη κυκλοφορία της εφημερίδας.
Αντίθετα, η τακτοποίησή της, όχι μόνο θα εξασφάλιζε την απρόσκοπτη έκδοση και κυκλοφορία της, αλλά και θα άφηνε περιθώρια για αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση της εφημερίδας.
Γι’ αυτό και απευθύνουμε θερμή παράκληση, οι εκκρεμότητες αυτές να τακτοποιηθούν. Μπορείτε να αποφύγετε τις ουρές στην Τράπεζα ή στο Ταχυδρομείο, με ένα έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της Χ.Δ. στην Ε.Τ.Ε. μέσω διαδικτύου. Η απόδειξη θα σας αποσταλεί.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος. Λύσεις υπάρχουν.
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ «Χ»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>