του Π. Μαντά

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου χρειάζεται μια απάντηση στο λαοκτόνο, καταστροφικό καθεστώς των Μνημονίων και της «χρεοκρατίας», το οποίο με τα πρωτογενή πλεονάσματα μαμούθ περνάει τώρα σε μια δεύτερη, πιο σκληρή φάση, κατοχικής φτωχοποίησης και αποσάθρωσης της Χώρας.
Χρειάζεται ένα δυνατό σήμα όλων όσων αρνούνται το «μονόδρομο του Ευρώ» και της γερμανο-κρατούμενης Ε. Ένωσης, η οποία κλονίζεται πλέον σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά επιμένει να αποτελειώσει την Χώρα μας, μετατρέποντάς την σε ένα «διεθνές πρότυπο» κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης.
-Χρειάζεται να καταψηφιστούν τα κόμματα των Μνημονίων και της νέας δουλείας που, όλα μαζί, δεν ζητούν παρά να διασώσουν το αμαρτωλό καθεστώς της τελευταίας 25/ετίας, εκχωρώντας κυριολεκτικά «γη και ύδωρ» στους ξένους δυνάστες.
-Να ενισχυθεί ο δρόμος του ανυποχώρητου αγώνα υπεράσπισης του λαού και ανόρθωσης της Χώρας μας. Να δοθεί παράλληλα ένα μήνυμα για τη δημιουργία ενός νέου ΕΑΜ, όλων των ανυπότακτων Ελλήνων, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση.
Αν δεν σωθεί η Πατρίδα δεν θα σωθεί ο λαός της.
-Αντίσταση στη ΝΑΤΟϊκή Συμφωνία των Πρεσπών που υπηρετεί την αποσταθεροποίηση και τον διαμελισμό της Ελλάδας και της Βαλκανικής
και στην κλιμακούμενη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο τόξο Κύπρος – Αιγαίο – Θράκη.
-Αντίσταση στον πολιτιστικό ιμπεριαλισμό, στο ξαναγράψιμο της ιστορίας και στον πολιτιστικό εξανδραποδισμό της Χώρας και του λαού της.
Ο Παναγιώτης Μαντάς είναι γιατρός Δ/ντης ΕΣΥ. Είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ και του ΔΗΚΚΙ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>