
Από τον δικηγόρο Άργους κ. Ρήγα Αναγνωστόπουλο λάβαμε συγκλονιστική καταγγελία για εκπλειστηριασμό πρώτης κατοικίας:
Την 18-1-2023 εκπλειστηριάσθηκε πρώτη κατοικία ( ½ ιδανικό μερίδιο διαμερίσματος 81 τ.μ. στην οδό Β. Σοφίας στον κεντρικότερο και ακριβότερο δρόμο του Άργους ) με ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑ 17.000 € ( ! ! ! ) .
Μέσα κατοικεί ( για λίγες μέρες ακόμα ) ο σύζυγος Ν.Κ. , ο οποίος από ετών πάσχει από ανοϊκή συνδρομή και παραπληγία, κλινήρης, μη δυνάμενος να αυτοεξυπηρετηθεί και δεν δύναται λόγω μειωμένης αντιληπτικής και λειτουργικής ικανότητας να αντιληφθεί τα γενόμενα ή να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα ή να διευθετήσει νομικά θέματα .
Η σύζυγός του Αναστασία πάσχει από σοβαρού βαθμού βαρηκοΐα νευροαισθητηρίου τύπου δεξιά και σοβαρού βαθμού βαρηκοΐα μικτού τύπου αριστερά .
Τελευταία φορά εξετάσθηκε πριν 9 χρόνια, για λόγους οικονομικούς, όμως δεν επανεξετάσθηκε και η κατάστασή της επιδεινώθηκε .
Συστήθηκε σ’ αυτήν από χρόνια η εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας, δεν κατάφερε όμως να πραγματοποιήσει τούτο , μη έχουσα χρήματα , γεγονός που καθιστά δυσχερή την επικοινωνία της.
Εσωκλείω χωρίς σχόλια την…. περίληψη κατακυρωτικής έκθεσης ακινήτου κατόπιν ηλεκτρονικού αναγκαστικού πλειστηριασμού και κατακύρωσης ακινήτου της συμβολαιογράφου Άργους Μ.Σ., τις ιατρικές γνωματεύσεις γιατρών για τον σύζυγο και την σύζυγο, αλλά και τις ιστοσελίδες δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΦΚΑ .
Προσοχή : Η πρώτη ιστοσελίδα αναφέρει …. ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( ! ), ενώ πρόκειται για το Άργος, χωρίς να αναφέρει τιμή πρώτης προσφοράς .
Η δεύτερη ιστοσελίδα διορθωτική, χωρίς λοιπά στοιχεία πλειστηριασμού, αναφέρει ως τόπο : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ δηλαδή πάλι παραλείπει το Άργος .
Με τις ιστοσελίδες αυτές το άρπαξε ο επισπεύδων, χωρίς να λάβουν γνώση άλλα κοράκια, οπότε το εκπλειστηρίασμα θα ανέβαινε σημαντικά κατά την κοινή λογική .
Δημοσιεύσατε αν θέλετε την τραγωδία και εις απάντηση των διαφημιστικών μηνυμάτων και της προπαγάνδας … εθνοσωτηρίων κομμάτων .
Και όχι μόνο : επί της απέλπιδας ανακοπής της παθούσας, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί μετά από ένα χρόνο στην καλύτερη περίπτωση .
Για τα funds όμως ο Άρειος Πάγος απεφάσισε εντός 8 ημερών ότι καλώς αρπάζουν τα ακίνητά μας, χωρίς νομιμοποιήσεις, χωρίς διευθύνσεις σε άγνωστα νησιά άλλων ενδεχομένως πλανητών, χωρίς πραγματικούς νομίμους εκπροσώπους, κ. λπ. .
Τα στοιχεία που επισυνάπτει ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι στη διάθεση της εφημερίδας.