• “Καλύτερα ν’ ανάψουμε ένα κερί, παρά να καταριόμαστε το ατελείωτο σκοτάδι. Την Κυριακή ας ψηφίσουμε την Πολιτική Πρωτοβουλία”

του Ρήγα Αναγνωστόπουλου

Δικηγόρου

Σε λίγες μέρες η νεοδεξιά των Τεμπών, των υποκλοπών , των στημένων δημοσκοπήσεων , της οζώδους διαπλοκής με ολιγάρχες, εκδότες, καναλάρχες της διάλυσης του Ε.Σ.Υ. , της ευημερίας των αριθμών και της οζώδους φτωχοποίησης των άμοιρων, των γερόντων που κατοικούν στην αυλή , έχοντας χάσει τη στέγη τους , ετοιμάζεται να καταγάγει νέα περιφανή εκλογική νίκη έχουσα επικεφαλής την οικογενειοκρατία του μηδέποτε εργασθέντος Κυριάκου , του υιού του αρχιερέα της αποστασίας Κωνσταντίνου, μετά της συνοδείας αυτών Πλεύρη, Βορίδη και Άδωνη .

Η συμβουλή του αμερικανού εκλογολόγου Σταν Γκρίνμπεργκ, του εκλογικού αρχιτέκτονα της στρατηγικής του είναι σαφής και εδραζομένη στους συνοδεύοντες αυτόν ψυχιάτρους ( ! ! ! ! ! ), αποφανθέντες ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν εντός     5 εβδομάδων , την 21-5-2023 , αφού τόσο χρόνο χρειάζονται οι ψηφοφόροι για να ξεχάσουν τους 57 νεκρούς μας στα Τέμπη , πριν κλιμακωθούν τα πορίσματα των επιτροπών διερεύνησης του εγκλήματος και των εγκληματιών .

Αντίπαλα δέη αυτών ο μίμος του Ανδρέα Τσίπρας, ο Βαρουφάκης με τη Δήμητρα , ο Ανδρουλάκης , ο εθνοκάπηλος Βελόπουλος και οι λοιποί υποψήφιοι συνδυασμοί της ασυνέχειας και του ζαχαριαδισμού .

« Δήμου σφαλέντος , πας αγύρτης άρχεται », αποφαίνεται από τον 4ο αιώνα ο Γρηγόριος ο Θεολόγος , ο φοιτητής  των σοφών φιλοσόφων , των θεολόγων  και των πανεπιστημόνων των σχολών και ακαδημιών Αθηνών , ο ποιητής , ο άνθρωπος των γραμμάτων , ο Άγιος .

Ας μην σφάλλουμε και πάλι , συνέλληνες και πατριώτες .

Γιατί σύστοιχοι των παραπάνω είναι οι Βέμπερ , Ράνγκελ , Λάνγκε  Μεϊμαράκης , Κοβάτσεφ  ( του ΕΛΚ ) , οι Σόλτς , Φρεντέρικσεν, Μάριν, Τίμερμανς, Μπορέλ ( του ΕΣΚ ) , αλλά και των Λεπέν , Μελόνι , Ορμπάν , Μοραβιέτσκι , αφού προηγήθηκαν οι συνευωχούμενοι στα υπουργεία ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος και ΝΔ – Σαμαράς των μνημονίων και του PSI και η πρώτη φορά αριστερά μετά του Καμμένου .

Φίλε , συνέλληνα , συμπατριώτη , εσύ τώρα με ποιους είσαι ;

Παρακολουθείς ακόμη τους συνωστιζόμενους στα παράθυρα των κρατικών και ιδιωτικών ΥΕΝΕΔ , των ματαίως προσπαθούντων να επεξηγήσουν τους λόγους  των απόλυτα συμφώνων διαφωνιών τους ;

Παρακολουθείς τις συνεχείς και πανάκριβες τηλεοπτικές προπαγάνδες π.χ. των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ( στα 661 εκατομμύρια ευρώ έφτασαν τα απλήρωτα δάνειά τους 661  δηλαδή εκατομμύρια αίμα και ιδρώτα του λαού μας ) .

Μας κουνάει το δάχτυλο , σε μας τους Έλληνες δανειολήπτες ο αρχιμπαταχτσής Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως  και πάλι « Δήμου σφαλέντος » θα δεχθούμε τα μαθήματα της « επιχειρηματικής  αριστείας » , τα οποία εκ του ασφαλούς παραδίδει στους απωλέσαντες την πρώτη κατοικία τους , χωρίς να ρυθμίζει νόμιμα το δικό του χρέος , αντίθετα με όσα συμβαίνουν σε όλους μας   χωρίς να καταγγέλλονται τα δάνεια , χωρίς να αποπληρώνονται  , χωρίς να οδηγείται στις λαιμητόμους των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών των funds .

Ο πολιτικός λόγος απών . Υποτίθεται ότι θα τοποθετηθούν για τις επικείμενες εκλογές … μετά απ’ αυτές και καταλήγουν στις δήθεν επισημάνσεις των διαφωνιών τους .

Βεβαίως θα συνεργασθούν, ωστόσο δεν μπορούν να το πουν τώρα, γιατί π.χ. το ΠΑΣΟΚ , αν προεκλογικώς δεχθεί την συνεργασία , τότε θα φτάσει και πάλι  στα φυσιολογικά επίπεδα του παλιού ΚΚΕ εσωτερικού και των 15μελών συμβουλίων.

Και το σύστημα βοηθά . Ήδη με ακραίως αντισυνταγματικές διαδικασίες πετάχτηκαν από τις λίστες υποψηφίων συνδυασμών οι απειλούντες να εισάγουν και 7ο και 8ο κόμματα στη Βουλή ( από τα κομματίδια εννοείται , τα αδιαλείπτως  κατοικούντα στην μεγάλη δεξιά , ακροδεξιά , ψευδοκεντρώα πολυκατοικία ) .

Την διατεταγμένη απόφαση του Αρείου Πάγου ήδη βρήκε σε σχέδιο εντός της δικογραφίας , πολλές μέρες πριν συνεδριάσει το Δικαστήριο, Δικηγόρος των προσφευγόντων . Όμως και τούτο δεν το γνωρίζεις Φίλε ;

Δεν γνωρίζεις ότι το υποκατάστατο, πλην διαρραγέν εσχάτως εναλλακτικό μόρφωμα του Κανελλόπουλου ΕΑΝ ( άκου λέει με ένα Μ αντί για Ν θα μπορούσε να προσβάλει ιερά και όσια της Εθνικής Αντίστασης ), δεν κατέθεσε ψηφοδέλτια στις μονοεδρικές  για να αρπάξει τις έδρες η Μητσοτάκης α.ε. ή ο ΣΥΡΙΖΑ εντελώς περιορισμένης ευθύνης ε.π.ε. ;

Βαθειά και ανήκεστη αντισυνταγματική εκτροπή , όταν δέχεται το ανώτατο Δικαστήριο ότι το Σύνταγμα , ο κεφαλαιώδης τυπικός και πανηγυρικός κορυφαίος Νόμος της Πολιτείας μας , δύναται να καταστρατηγείται , αφού « δύνανται » ( λένε οι αρεοπαγίτες ) οι προβλέψεις του  να παραβιάζονται … επικαιροποιούμενοι.

Λησμονήσαμε άραγε ότι και ο Παπαδόπουλος « επικαιροποίησε » το Σύνταγμα , όταν « ο κομμουνιστικός κίνδυνος απετέλεσε άμεση απειλή για την δημοκρατία και το πολίτευμα » , όταν ο γύψος αποκατέστησε την … εθνική ύπαρξη και … έσωσε την πατρίδα από τους απειλούντες τη χώρα Λαμπράκηδες και την ΕΔΗΝ και την  ΕΔΑ του Ηλιού και του Πασαλίδη;

Ο Κόλλιας ζει κι αυτός τους οδηγεί .

Η τηλεκρατία καλά κρατεί. Βαθιά της άγνοιας σιωπή. Και στις εφημερίδες ;

Είδαμε τον κατάλογο των συμμετεχόντων στις εκλογές πολιτικών σχηματισμών , όπως ανακοινώθηκαν από τον Άρειο Πάγο και απ’ αυτόν γνωρίσατε ότι συμμετέχει στις εκλογές η Πολιτική Πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αναγέννησης και της Χριστιανικής Δημοκρατίας .

Οι τηλεοράσεις δεν την φιλοξενούν, οι μεγάλες ημερήσιες εφημερίδες του αθηναϊκού και όχι μόνον τύπου δεν την αποδέχονται στις στήλες τους, γιατί έχουν γνώση οι διαχειριζόμενοι την κομματική και κοινωνική σήψη και διαφθορά ανθρωποφύλακες .

Όμως ιδιαιτέρων συστάσεων δεν έχουμε χρεία .

Είναι μαζί μας από ψηλά ο Μαρίνος Αντύπας , ο Αλέξανδρος Σβώλος ο Μητροπολίτης Ηλείας Αντώνιος , ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Πατέρας Γεώργιος Γερμανός Δημάκος, ο Γεώργιος Καρτάλης , ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μεταλληνός, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Πυρουνάκης και βέβαια ο Νίκος Ψαρουδάκης , ο Μανώλης Μηλιαράκης .

Και βέβαια τώρα δίπλα μας είναι ο Ιωάννης Ζερβός, Δικηγόρος και Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας, ο Θεόδωρος Παντούλας της Δημοκρατικής Αναγέννησης,ο Κωνσταντίνος Μπλάθρας , διευθυντής της Χριστιανικής και άλλοι αγωνιστές διαυγείς και πεντακάθαροι , χωρίς να λείπει από κοντά μας και ο φάρος της πολιτικής εντιμότητας και εθνικός βάρδος των ξεχασμένων ( όχι χαμένων ) πατρίδων Μιχάλης Χαραλαμπίδης, απόβλητος των ΥΕΝΕΔ ( συνέντευξή του σε κρατικό κανάλι της Επτανήσου διακόπηκε στον αέρα, ενώ αποτελεί persona non grata στην Τουρκία στις ΗΠΑ και στον Καναδά ) .

Πολεμήθηκε για να καταστεί άγνωστος στην Ελλάδα, αυτός που καθιέρωσε   την κήρυξη της 19ης Μάη ως « Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο » ( δικό του ουσιαστικά το νομοσχέδιο ) , ο αρχιτέκτονας της Ρωμανίας , που θα κτισθεί .

Πασίγνωστος στα συνέδρια της Ευρώπης, στα αμφιθέατρα της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, ο φλογερός Εβρίτης, ο Έλληνας πολιτικός ο Οραματιστής.  Περιφερειακή οργάνωση , πολυκεντρική βάση, επαναθεμελίωση αγροτική αναγέννηση, αρχιτεκτονικό τοπίο, ηθική δύναμη η Ελλάδα, Κυπριακό  Ποντιακός Ελληνισμός , Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, Μεγάλη Ελλάδα, έξοδος από τον Μεσαίωνα .

Εμείς πώς θα τοποθετηθούμε στις εκλογές ;

Θα γίνουν πάλι με εμάς, χωρίς εμάς ;

Θα ιδιωτεύσουμε και αυτήν την Κυριακή ;

Θα παρακολουθήσουμε τα δρώμενα, αποστασιοποιούμενοι ;

Μετά τις εκλογές θα κλαίμε πάλι για τα αδέξια και ανέντιμα χέρια , που πηδαλιουχούν τη ζωή των παιδιών μας και τη δική μας ;

Όχι πάλι.

Η δική μας γενιά θα πρέπει να απολογηθεί όχι τόσο για τις κακές επιλογές των πονηρών μικρανθρώπων , που αποφασίζουν για το μέλλον μας , όσο για την αποτρόπαιη σιωπή των καλών ανθρώπων.

Και είναι καλύτερα ν’ ανάψουμε ένα κερί, παρά να καταριόμαστε το ατελείωτο σκοτάδι.

Την Κυριακή ας ψηφίσουμε την Πολιτική Πρωτοβουλία ( της  Δημοκρατικής Αναγέννησης , της  Χριστιανικής  Δημοκρατίας ) .

Για την Ελλάδα, για την Ευρώπη της Ειρήνης , των Λαών και των Κινημάτων.

 

Ρήγας Αναγνωστόπουλος

Δικηγόρος

Καραϊσκάκη 12 , 21232 Άργος

2751029900 –  2751061610

e – mail : rigasanagnostopoulos@hotmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>